Reutjes

Teefjes

Met pensioen

Nakomelingen

Over Noah

Ik heb erg lang op Noah moeten wachten.
Ik wilde heel graag een hondje van deze twee ouders. Zijn moeder Amien gaat terug naar Russische lijnen, zijn vader Iato naar oude Italiaanse lijnen. Beide ouders zijn erg succesvol in de showring.

Ik heb Noah zelf opgehaald in Slowakije waar ik keuze had uit maar liefs 5 reutjes. Noah was duidelijk het kleinste hondje en ging zijn eigen gangetje. De keus was snel gemaakt, wat een prachtig hondje! De eerste nacht heeft hij bij mij op bed geslapen in het hotel.

Ik ben met Noah naar een aantal tentoonstellingen geweest en zeker niet zonder succes. Noah is een hondje van topkwaliteit.

Helaas was het voor Noah heel erg moeilijk te leven met meerdere teefjes in huis. Hij kon zijn hormonen maar moeilijk de baas en was veel aan het huilen en viel veel af als de teefjes loops werden. Ik heb een ontzettend moeilijk besluit moeten nemen en voor hem een ander huisje gezocht. Hij woont nu bij Jeanette en Louis en zijn zoontje Finley (Little White Wonder Casimiro Oidi). Ik zie hem nog regelmatig en dan is het altijd een groot feest. Hij zal altijd een speciaal plekje in mijn hart houden.

Uit het nestje van Zoe en Noah heb ik zelf ook een pup gehouden, Macho. Hij woont bij mijn ouders en lijkt veel op Noah. Zo heb ik Noah ook vaak nog een beetje om me heen.